vrijdag 20 februari 2015

Zij kwamen van ver.


Zij kwamen van ver.
De Tsoliaanse beschaving.

Over onze verschuiving naar andere werkelijkheden in het kader van het Aquarius Tijdperk.

Wie zijn de Tsolianen.

De Tsoliaanse Beschaving is afkomstig van het Delta Kwadrant in het Omniversum, dat uit vele Universums bestaat. Het Delta Kwadrant is de algemene aanduiding voor één kwart van de Melkweg. De grenzen van dit gebied in de ruimte zijn gedefinieerd aan een meridiaan, die door de kern van de Melkweg gaat en door het Sol systeem (oorspronkelijk zonnestelsel binnen een bepaalde sector in het Alpha Kwadrant en waarschijnlijk een overblijfsel van een Supernova), een tweede meridiaan staat loodrecht op de kern. De Aarde bevindt zich in het Alpha Kwadrant, dat eveneens weer uit één kwart van de Melkweg bestaat. Het dichtstbijzijnde deel van het Delta Kwadrant is ongeveer 30.000 lichtjaren van de Aarde vandaan. De Tsoliaanse beschaving bevindt zich ver voorbij de genoemde afstand. Een afstand die door geen computer te berekenen is. De Tsolianen zijn een beschaving van de Galactische orde in het genoemde Delta Kwadrant. Zij zijn van een niet menselijke gestalte, althans geen menselijke vorm betreffend, maar bestaan uit zuiver bewustzijn in voor wat men spiritueel een etherisch ‘Lichtlichaam’ noemt. Een Lichtlichaam van een zeer hoge frequentie en van oorsprong van mensachtig, maar dan van een veel minder dichtere vorm dan de menselijke gestalte. Zij noemen zich de opzichters van ‘Waarheid, Vrede en Vreedzaamheid’ in ons Universum, terwijl zij functioneren als Galactische Aanwezigheid van de Galactische Hoger Raad binnen het Omniversum (het totaal van Universums bij elkaar). Zij brengen ons een boodschap van ‘Vrede, Waarheid en van Licht’. Zij wensen ons in geen enkel opzicht schade te berokkenen maar wensen ons alleen ‘Licht, Liefde en Vrede’ toe en kunnen uitsluitend via telepathische weg met ons communiceren. De wens van de Tsolianen is om te allen tijde balans en vrede te behouden in alle Universums van alle Kwadranten binnen ons Melkwegstelsel. Wat ook de reden is dat zij toegelaten werden ons Universum te betreden om ons te helpen op onze weg naar het Aquarius tijdperk.    

Donkere materie: de bron van ons bestaan.

In onze overgang naar het Aquarius tijdperk (dat nog honderden jaren kan duren voordat dit tijdperk ten volle ingetreden is), is volgens de Tsolianen ons bestaan en Aardse werkelijkheid drastisch aan het verschuiven naar een andere wijze van bestaan en een andere wijze van ervaren. Dit omdat de oude energieën die gebruikt werden om onze huidige ‘dualistische’ wijze van bestaan vorm te geven, zich weer vermengen met de Sol energieën van de Kosmische Bron. Wat een andere frequentie en ‘Straal van Deeltjes (Kosmische Straal)’ toestaat om via ons bewustzijn te ontstaan en zelfs te belichamen. Het is de kracht van ons bestaan dat Donkere Materie (Oorsprong van ons bestaan en de Bron van ‘Al Dat Is), al onze ervaringen via uiteenlopende Levenskrachten uitstraalt via ons bewustzijn en de daarmee verbonden trillingsfrequenties. Daarom liggen: ‘Levenskracht en Bewustzijn’ primair ten grondslag aan ons bestaan en brengt het ons bestaan ook nader tot uitdrukking. Levenskracht is de eerste atomaire energietrilling dat uit Donkere Materie geboren wordt als een ‘ademtocht’ van de schepping, aangezien niets zonder ‘Levenskracht’ kan bestaan. Donkere Materie wordt in de huidige wetenschap omschreven als ‘onbekende elementaire deeltjes, die afgezien van hun zwaartekracht, geen wisselwerking vertonen met gewone materie. Ongeveer 72 % van het Universum komt voor rekening van Donkere Materie.‘ Maar volgens de Tsolianen moet men Donkere Materie echter niet associëren met de donkere aspecten van de schepping en het leven op zich. Het wordt Donkere Materie genoemd omdat het alles samenhoudt en er in deze materie geen deeltjes van licht te zien zijn, aangezien het licht zelf ook een creatie is en de deeltjes van licht juist vanuit de Donkere Materie gecreëerd worden. Gecreëerd vanuit een bepaalde lichtfrequentie en in de hoedanigheid van ‘dichter licht’. De Tsolianen noemen dit ‘dichter licht’, omdat alles dat vanuit de Bron komt en zichzelf daarvan afgescheiden heeft, zichzelf als een afgescheiden vorm van ‘bewustzijn’ wil ervaren. En daardoor van materie dichter van zichzelf is, dan de materie van waaruit het afkomstig is en waar het zich van afgescheiden heeft. De atomaire structuur van Licht zijn deeltjes, die vanuit hun eigen aard hun snelheid van ‘levens- en scheppingskracht’ bespoedigen, wat het zichtbaar maakt als een blauwdruk van waar het van afkomstig is. Hoewel Licht de hoogste frequentie is waar men in deze tijd in kan verblijven, zal men gaan ontdekken dat er een nog veel hogere energiefrequentie bestaat dat geen Licht bevat. Dit omdat diens structuur een blauwdruk van zuivere ‘Levenskracht’ is en een vorm van ‘Bewustzijn’ betreft, dat vanuit zijn aard alle overige niveaus van bewustzijn creëert.

Met andere woorden: ‘Donkere materie bevat in waarheid de creatie van alles, of beter gezegd: de Bron welke het bestaan toestaat om er zelfs maar te Zijn’. Het is dat bestaan, waar vanuit ons bestaan afkomstig is. Dat alles werd vanuit de ‘Nietsheid, wat de Allesheid’ inhoudt, gecreëerd. Het is met de kracht van al het bestaan dat Donkere Materie, de oorsprong en bron van ‘Al Dat Is’, de ervaringen via uiteenlopende levenskrachten uitstraalt. Dit door vele niveaus van bewustzijn heen en doormiddel van trillingsfrequenties. Daarom is de Levenskracht op de eerste plaats een feitelijke reden om te bestaan, wat het bestaan om te Zijn zaait. De Levenskracht is de eerste atomaire energietrilling dat uit de Donkere Materie geboren wordt als een ‘Ademtocht’ van de schepping. Want de Levenskracht is de basis van het bestaan aangezien niets zonder dit kan bestaan. Maar in feite is er geen hogere maatstaf, want het zijn de menselijke hersenen die alles in niveaus en maatstaven indeelt, aangezien er in de Bron geen niveaus te onderscheiden zijn en alles Eén is. Te weten dat alles Eén is, is een vorm van bewustzijn waartoe sommigen al in staat zijn te begrijpen. Terwijl het juist de ‘lichtdeeltjes’ zijn die ons wezen belichamen en wij in essentie Lichtwezens zijn. Lichtwezens die door zijn atomaire structuur onlosmakelijk met het ‘Bewustzijn en de Levenskracht’ van de Bron verbonden zijn. Een verbintenis die door middel van het ‘Zilveren Koord’ (zie elders op deze Blog) nader tot uitdrukking wordt gebracht.





Het Infrarode Spectrum en het buitenzintuigelijk waar kunnen nemen.

Doordat ons bestaan en de Aardse werkelijkheid drastisch aan het verschuiven is naar een andere vorm van bestaan, heeft dat ook gevolgen voor ons brein en voor de wijze waarop wij de fysieke wereld waar kunnen nemen. De manier waarop wij onze wereld waar kunnen nemen, is onlosmakelijk verbonden met bepaalde Kosmische energieën en het ‘Infrarode Spectrum’ dat daar verband mee houdt. Het Infrarode Spectrum is een onderdeel van de ‘Trillingsgolven van Licht en de Kosmische energieën’, die tot op heden onzichtbaar geweest zijn voor de fysieke ogen. Het stelt iemand in staat om achter de zogenaamde ‘sluiers’ (tussen het zichtbare en het onzichtbare) te kijken en om recht door de kosmische deeltjes en de holografische werkelijkheid van ons bestaan heen te kijken. Infrarood is iets dat de mens als een soort ‘blauwdruk van het goddelijke aspect’ allemaal diep verborgen in zich heeft en het begint in het kader van de nieuwe tijd zich langzaam opnieuw te activeren. Het is diep geworteld in die delen van het menselijke DNA dat door de wetenschap weleens ‘junk DNA’ wordt genoemd. Een soort DNA dat ons om redenen onbewust moest houden van onze meest kostbare bekwaamheden en Goddelijk Zelf als één geheel. Dat deeltje van het DNA waar het Infrarode Spectrum ligt, lijnt uit met de deeltjes van het menselijke brein en zelfs met het ‘Derde Oog’. Want het is het ‘Derde Oog’ dat uiteindelijk geactiveerd zal worden om meer etherische bewegingen en buitenzintuigelijke vormen van werkelijkheden waar te kunnen nemen. De pijnappelklier speelt hierin een cruciale rol met betrekking tot het Infrarode Spectrum. Want deze klier produceert de hormonen en de energieën om dit vanuit onze innerlijk bewustzijn, in onze werkelijkheid te kunnen implementeren. Neven factoren als een ‘schonere omgeving, goede fysieke gesteldheid, zuiver water en het eten van gezond voedsel’, zijn hierin mede van belang. De Tsolianen zijn hier gekomen om de mensheid met dit proces te helpen, want zij hebben de middelen en het bewustzijn om ons daarbij van dienst te kunnen zijn. Het is inmiddels al de hoogte van ons bewustzijnsniveau dat de al bestaande ‘vlam’ van het Infrarode Spectrum in onszelf aanwakkert. Dit door een soort vermenging van de Kosmische energieën met ons bewustzijn. Terwijl de ‘sluiers’ nu op een constant tempo opgetild worden en onze overheersende ‘illusie over onze zichtbare werkelijkheid’ steeds meer aan het ontbinden is, worden andere werkelijkheden langzaamaan duidelijker waar te nemen. Niet alleen de bestaande werkelijkheid en het tevoorschijn komen van de nieuwe werkelijkheid, maar ook de Kosmische en hogere werkelijkheden. Hogere werkelijkheden waar wij allemaal al deel van uitmaken, zowel in ons bewustzijn als in ons huidige bestaan.

Galactisch bewustzijn.

Daarom is spiritueel Kosmisch Bewustzijn en de verbinding met onze ‘IK BEN’ persoonlijkheid (Hogere Zelf) zo belangrijk, want het brengt ons op het Galactische niveau van ons wezen en onze huidige fysieke manifestatie. Het collectief bewustzijn van de mensheid ‘transmuteert en ontsluiert’ veel in deze tijd. Dit om plaats te maken voor de zuiverste IK BEN belichaming van ons wezen op een Galactisch niveau. Dit voert ons allemaal naar een hoger innerlijk bewustzijn en een Galactisch niveau van ons bestaan. Een niveau waarop wij ons verenigen met al de Galactische aspecten die wij al in ons hebben, maar waar wij ons nog niet bewust van zijn. Het voert ons ook naar een niveau waar een bewuste wisselwerking met onze eigen Galactische energie plaats vindt, alsook met onze ‘families van Licht’ op de verschillende Galactische niveaus. Tot nu toe zijn wij nog onbewust geweest van het Galactische bewustzijn dat rondom ons heen en binnen onszelf al aan het realiseren was. Door de energieën van de Nieuwe Tijd begint nu alles te veranderen en wordt de ‘sluier’ langzaamaan opgetild, terwijl wij op een hoger bewustzijnsniveau geleidelijk aan steeds meer bewust gaan existeren. Daardoor wordt het Infrarode Spectrum in ons brein meer gestimuleerd om op het niveau van ons bewustzijn, ons eigen ‘Goddelijke en Galactische Zelf’ te erkennen. Onze interstellaire Galactische Broeders en Zusters zijn al sinds tijden rondom ons geweest, waarbij zij zich af en toe doormiddel van hun ruimteschepen aan ons manifesteerden. Dit als bewijs dat wij als mensheid op Aarde niet alleen in de Kosmos zijn. Maar buiten deze manifestaties om konden de mensen de Galactische wezens niet zien, zelfs niet als zij recht voor hen stonden. Dit kwam omdat de mens er toe neigt om alles dat zintuigelijk niet direct waarneembaar is, te ontkennen dat het bestaat. Men zag dat niet omdat het menselijke bewustzijnsniveau, niet de Eenheid met het kosmische aspect binnenin zichzelf her/erkende en daardoor alles wat vanuit de Kosmos kwam niet herkende. Maar we zijn nu op een keerpunt aangekomen, waarbij wij ons Goddelijk Zelf eindelijk toestaan er te Zijn. En dit als een deel van onszelf te erkennen. Dit hogere bewustzijn staat het ‘Infrarode Spectrum als onderdeel van de Trillingsgolven van Licht en de Kosmische energieën’ toe, om weer binnenin onszelf geactiveerd te worden. En aldus voor diegenen die daar gereed voor zijn, te beginnen om weer door het Derde Oog te zien, zoals dat in een vroeger stadium van de mensheid oorspronkelijk ook het geval is geweest. Daardoor zullen we weer in staat zijn om onze Galactische Broeders en Zusters die nooit van ons weg zijn geweest, weer te zien. Dit met het Infrarode Spectrum volledig binnenin onszelf geactiveerd. Tot nu toe hebben we uitsluitend gekeken naar alles wat zich fysiek om ons heen manifesteerde, maar als we tot het besef komen dat alles om ons heen ‘Bewustzijn’ is en alles Eén met elkaar is, dan zal geleidelijk aan het vermogen komen om ook ‘buitenzintuigelijke’ werkelijkheden te gaan zien en als realiteit te erkennen.

(Vervolg in een volgend deel)


Inspiratie: De Tsolianen, Denk met je Hart.                    




                  

                       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten