maandag 23 februari 2015

Zij kwamen van ver. Deel 2


Zij kwamen van ver. Deel 2


 De Tsolianen.

Wat vooraf ging.

De Tsoliaanse Beschaving is afkomstig van het Delta Kwadrant in het Omniversum, dat uit vele Universums bestaat. Het Delta Kwadrant is de algemene aanduiding voor één kwart van de Melkweg. De grenzen van dit gebied in de ruimte zijn gedefinieerd aan een meridiaan, die door de kern van de Melkweg gaat en door het Sol systeem (oorspronkelijk zonnestelsel binnen een bepaalde sector in het Alpha Kwadrant en waarschijnlijk een overblijfsel van een Supernova), een tweede meridiaan staat loodrecht op de kern. De Aarde bevindt zich in het Alpha Kwadrant, dat eveneens weer uit één kwart van de Melkweg bestaat. Het dichtstbijzijnde deel van het Delta Kwadrant is ongeveer 30.000 lichtjaren van de Aarde vandaan. De Tsoliaanse beschaving bevindt zich ver voorbij de genoemde afstand. Een afstand die door geen computer te berekenen is. De Tsolianen zijn een beschaving van de Galactische orde in het genoemde Delta Kwadrant. Zij zijn van een niet menselijke gestalte, althans geen menselijke vorm betreffend, maar bestaan uit zuiver bewustzijn in voor wat men spiritueel een etherisch ‘Lichtlichaam’ noemt. Een Lichtlichaam van een zeer hoge frequentie (hoog Wit Licht) en oorspronkelijk van een mensachtige vormmanifestatie, maar dan van een veel minder dichtere vorm dan de menselijke gestalte. Zij noemen zich de opzichters van ‘Waarheid, Vrede en Vreedzaamheid’ in ons Universum, terwijl zij functioneren als Galactische Aanwezigheid van de Galactische Hoger Raad binnen het Omniversum (het totaal van Universums bij elkaar). Zij brengen ons een boodschap van ‘Vrede, Waarheid en van Licht’. Zij wensen ons in geen enkel opzicht schade te berokkenen maar wensen ons alleen ‘Licht, Liefde en Vrede’ toe en kunnen uitsluitend via telepathische weg met ons communiceren. De wens van de Tsolianen is om te allen tijde balans en vrede te behouden in alle Universums van alle Kwadranten binnen ons Melkwegstelsel. Wat ook de reden is dat zij toegelaten werden ons Universum te betreden om ons te helpen op onze weg naar het Aquarius tijdperk.
De integratie van het Infrarode Spectrum.

Het Infrarode Spectrum (deel van de Trillingsgolven van Licht en de Kosmische energieën) maakt het voor de mens mogelijk een bepaalde graad van geestelijke ‘verlichting’ te bereiken. Dit aangezien het fractals bevat van een diafragmatische samenstelling (trillingsfrequentie als reactie op bepaalde golven, die als gevolg daarvan signalen naar buiten brengt om weer andere golven te kunnen produceren), zodat bepaalde manifestaties veroorzaakt door andere trillingsenergieën onze benadering van de werkelijkheid kunnen veranderen. Het Infrarode Spectrum is een spectrum die de mens in deze tijd in de geest integreert om andere werelden en parallelle werkelijkheden waar te kunnen nemen. Het staat de mens toe, de sluiers tussen het ‘zichtbare en het onzichtbare’ op te tillen en voorbij de gammagolven te kijken naar mogelijke andere en diepgaandere ‘trillingsfrequenties’. Elke Kosmische Straal en formatie van Licht bevat namelijk een eigen ‘trillings- of energiefrequentie’, waardoor het mogelijk wordt om andere werkelijkheden waar te kunnen nemen. De onzichtbare golven en frequenties kunnen alleen waargenomen worden, als een dergelijk Infrarood Spectrum volledig geïntegreerd en geactiveerd is binnenin de eigen geest. Dit samen met de ontwaking van het Derde Oog. Het is niet zo zeer om deze golven nu opeens in  zich op te moeten nemen, want het Infrarode Spectrum is altijd al een deel van de menselijke Psyché geweest. Doch het is nooit ontwaakt en in staat geweest om volledig te functioneren binnenin ons fysieke lichaam. Nu dat nieuwe Kosmische Energieën en bepaalde Kosmische Stralen het leven op Aarde steeds meer gaan beïnvloeden, komen er nieuwe frequenties beschikbaar en ontstaan er nieuwe energetische codes op het ‘mentale, emotionele en etherische vlak. Of te wel op het vlak van de ‘cellulaire structuur, de hersengolven en op het vlak van het menselijke DNA.’ Deze nieuw ‘ingezaaide’ codes, welke vanuit etherische gebieden en andere Dimensies komen, zijn in staat om informatie over te dragen op de mens. En nemen aldus ons bewustzijn en onze fysieke lichamen deze informatie in zich op, ‘absorberen en verwerken’ dit alles. Het zijn deze nieuwe codes die aan de mens gegeven worden, om het Infrarode Spectrum in ons allen te laten ontwaken en te doen activeren.

Het wordt voor ons allen mogelijk.

Deze activering van de nieuwe codes wordt nu voor iedereen mogelijk, omdat deze nieuwe energieën in staat zijn om dat op Aarde mogelijk te kunnen maken. Alsook in staat zijn om dat bij degenen die al over het juiste spiritueel bewustzijn beschikken vrij snel mogelijk te kunnen maken. Hoe meer iemand over het juiste bewustzijn beschikt en in staat is om contact met zijn of haar Hogere Zelf te kunnen maken, des te sneller de persoon in kwestie voorbij gaat aan de golven die in het voorgaande besproken zijn. Dit is wat het Infrarode Spectrum doet: het filtert door alle Stralen heen datgene, waar het in de kern om draait en de essentie ervan vanuit de innerlijke visie laat reflecteren in het bewustzijn. Degenen die qua bewustzijn al zover zijn, zullen er spoedig mee beginnen om mogelijke ‘bewegingen’ op een gedetailleerde manier rondom hen heen te kunnen zien. Zodanig dat het net is of men het met de fysieke ogen waarneemt. Niettemin zijn het niet de fysieke ogen die het zullen zien, maar eerder het Derde Oog die diens visie of mogelijke visioenen naar de persoon zelf reflecteert. De mens zal ertoe komen om mee te gaan in deze radicale veranderingen, tot waar men alles begint te voelen vanuit het Hart en het met de ogen begint te zien. Het is het oog dat alles ziet zoals het is zonder alle lagen die de verhulling vormen, het ziet alleen de werkelijke kern eronder. Dit is omdat men alle denkbeeldige lagen geleidelijk aan los gaat laten die de mens in de loop der tijd rondom het innerlijk ‘Zelf’ gevormd heeft en voor realiteit aangenomen heeft. De mens is van binnen uit aan het ontwaken en schenkt nog steeds voornamelijk aandacht aan al datgene wat uitsluitend fysiek plaats vindt, in plaats van datgene wat gelijktijdig ook ‘non fysiek’ aan het gebeuren is. De mens zal langzaamaan gaan beseffen dat de gehele werkelijkheid ook voortdurend binnenin de mens zelf te vinden is en dat zelfs ook het ‘Universum’ binnenin ons Zelf te vinden is. Met andere woorden: ‘breid het innerlijke Zelf ook uit naar wat er buiten het Zelf plaats vindt en niet alleen maar vanuit de fysieke realiteit naar een verdere vorm van de fysieke werkelijkheid’. De mens zal uiteindelijk tegen een grens aanlopen, een laag van bewustzijn die de mens op een duidelijke manier zal confronteren met datgene wat zich ook binnenin aan het afspelen is. Het zal de mens herinneren aan zijn ‘oorsprong’ en vertellen dat alles ook daar te vinden is en om ook tijd en energie daaraan te gaan besteden. Dit om zichzelf beter te leren kennen en te verkennen.

Ontwaking en een verdere vorm van Zelfrealisatie.

Het Infrarode Spectrum is een bewustzijn dat zich kan vormen in en naar golven van frequenties, alles verlichtend dat nog ongezien is voor de ogen. Wanneer het innerlijk oog ontwaakt en binnenin verandert, activeert het volledig door de sluimerende codes die tegelijkertijd ontwaken. Een stralend vuur van energiedraaiingen (chakra’s), het verlicht en het voedt diens zaden die binnenin vastgehouden worden. Deze zijn de ‘zaden’ van het Infrarode Spectrum die sluimerend liggen binnenin het centrum van het Derde Oog, het Hart, de DNA en in de Pijnappelklier. Deze zaden worden nu naar een kans gebracht om volledig door de nieuwe codes te ontwaken die in deze tijd gegeven worden. Het wordt door een diepere ontwaking en een volledige realisatie van het Zelf bereikt. Want voor diegenen die nog steeds buiten het Zelf aan het zoeken zijn, zal het Infrarode Spectrum niet volledig ontwaken noch geactiveerd worden. Want ten eerste moet men ‘ontwaken’ tot het weten dat alles binnenin het Zelf te vinden is en dit volledig moeten beseffen om daarna tot zijn of haar kracht te kunnen ontwaken. Dit ligt allemaal in de handen van de mens en de mensheid, maar niettemin is het beschikbaar om er mee te kunnen werken. De Tsolianen zijn gekomen om de mens met dit proces te helpen en om de zaden door te geven van deze vorm van verlichting. Iemand die zijn of haar Infrarode Spectrum binnenin activeert, mag de ervaring hebben van een volledige vibrerende ruggenwervel, aangezien de ruggenwervel de intermediair is voor alle energieprocessen en integraties naar en van het Hart, het Brein en alle andere Chakra’s en organen. Het Hart mag anders aanvoelen voor de persoon in kwestie en een beetje meer pulseren dan gewoonlijk. Het Brein mag teer aanvoelen in het gebied van de Pijnappelklier en de Hypofyse en de ogen mogen nieuwe dingen gewaarworden en een meer wazig zicht in de directe omgeving hebben. Het Derde Oog zal meer gaan vibreren en pulseren en een sterkere magnetische golf hebben als het ontwaakt tot diens volledige potentieel. De Tsolianen zijn naar de mens gekomen om de sleutels aan te bieden van de Universele Wijsheid. En om de biologische apparatuur van het Infrarode Spectrum in de mens zelf te laten ontwaken. De Tsolianen zullen bij dit proces behulpzaam zijn, het is aan de mens zelf om hieraan mee te werken.


Inspiratie: Denk met je Hart.


                    

                                 

    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten