donderdag 22 maart 2012

De 'Broeders' uit de Ruimte 2

Vanuit een ‘esoterische’ invalshoek bekeken.

In deel 1 werd gesproken over het feit de UFO’s vanuit een ander energieniveau in de kosmos afkomstig zijn en dat zij doormiddel van het ‘verlagen’ van hun frequentieniveau zich in onze ‘ruimte-tijd’ dimensie kunnen manifesteren. Wij kennen op Aarde slechts drie stoffelijke aspecten: vaste stof, vloeibare stof en gasvormige stof. Boven de gasvormige stof zijn er op deze planeet echter nog vier niveaus van fysieke aard, die tot op heden wetenschappelijk nog niet ontdekt zijn. Dit zijn vier ‘fijnstoffelijke’ niveaus, boven die van het fysieke niveau waarop wij leven. Wanneer deze fijnstoffelijke niveaus ontdekt worden, zullen we meer begrijpen over de realiteit van het leven op andere planeten. Het leven op de overige planeten in ons zonnestelsel bevindt zich namelijk op deze vier hogere niveaus van het fysieke gebied. Als men naar Mars, Venus of de overige planeten binnen ons zonnestelsel zou reizen, zou er niemand te zien zijn. Die planeten lijken net als de Maan planeten te zijn waar ogenschijnlijk geen leven te bekennen is, maar dit is slechts schijn. Wij zien al deze planeten slechts vanuit ons driedimensionaal standpunt. Een standpunt gezien vanuit ons bestaansniveau, een niveau van leven waarin ‘kosmische’ energie op onze planeet het meest verdicht en ‘gestold’ is. Het leven op de andere planeten in ons zonnestelsel bestaat wel degelijk maar is zo gezegd meer van fijnstoffelijke aard, een fysieke stof die als ‘etherisch’ bekend staat, maar nog niet ontdekt is. Mogelijk dat het in deel 1 genoemde ‘Higgsdeeltje’ hier meer uitslag over kan geven. Want bij de ontdekking van het Higgsdeeltje overschrijdt men namelijk de grens van het fysiek waarneembare. 

Esoterici zien het etherische gebied dus als vier niveaus van steeds fijnere aard. Het vierde etherische niveau ligt net boven dat van de gasvormige stof en is onzichtbaar, tenzij men over ‘buitenzintuigelijk’ gezichtsvermogen beschikt. Tenzij men de werkelijkheid begrijpt van de etherische niveaus van energie, als steeds fijnere subtielere niveaus van stof, kan men het UFO verschijnsel helaas niet begrijpen. UFO’s reizen namelijk met de snelheid van het ‘licht’ en zelfs daarboven, hetgeen met de technologie die wij tot op heden kennen nimmer bereikt zal kunnen worden. Om met de snelheid van het ‘licht’ te kunnen reizen, is essentieel voor ‘interstellaire’ reizen en de afstanden die daarbij gemoeid zijn. Zelfs de afstanden binnen ons eigen zonnestelsel dient al op die manier afgelegd te worden, wil dat op fysiek niveau enige ‘soelaas’ bieden. Maar zoals eerder gesteld kunnen de Broeders uit de Ruimte de ‘trilling snelheid’ van de etherische stof verlagen,  totdat zij binnen ons gezichtsvermogen komt, zodat wij de ruimteschepen kunnen zien. In toenemende mate manifesteren de Ruimtebroeders zich om ons op Aarde te overtuigen van hun bestaan, dat hun ruimteschepen echt zijn en dat zij niets dan goeds in de zin hebben. Zij manifesteren zich om binnen de ‘kosmische’ wet waaraan zij gebonden zijn, ons willen wijzen op mogelijke gevaren en rampspoed die wij regelmatig over onszelf aan het afroepen zijn en binnen de mogelijkheden die hun toestaan, ons willen helpen een betere wereld te realiseren. Wanneer wij hen accepteren en zien wat zij doen en hoe zij ons willen helpen, zal de ontwikkeling van deze planeet met grote snelheid vorderen.  

De Kosmos
Alle planeten staan op hiërarchisch niveau met elkaar in contact en communiceren met elkaar. Ons zonnestelsel functioneert als een ‘eenheid’. Dit zonnestelsel bestaat niet voor één afzonderlijke planeet met een heleboel dode planeten. Ons zonnestelsel wemelt van leven in verschillende stadia. Het leven op onze planeet bevindt zich ergens halverwege deze gradaties. Esoterisch gezien is Venus ongelooflijk vergevorderd vergeleken met onze planeet, evenals Jupiter, Mercurius en Saturnus. De mensheid heeft altijd naïef geloofd dat zij alleen is in het heelal. Maar er zijn in ons heelal andere volkeren, die veel verder geëvolueerd, altijd over ons gewaakt hebben en in verschillende tijdspannes de mens hebben onderricht over het feit om niet te doden, anderen te respecteren en te leren gelukkig en vrij te zijn. Zij hebben de mensheid altijd beschermd en zij zullen haar niet toestaan zichzelf te vernietigen door uitbuiting van wetenschap, kennis en macht. De Ruimtebroeders hebben een grootse taak in de ‘redding’ van de mensheid, het helpen herstellen van het evenwicht van onze planeet en met name om de vervuiling van onze planeet, binnen de mogelijkheden die zij hebben te niet te doen.


UFO’s

Volgens esoterische bronnen komen, met uitzondering van incidentele situaties,  UFO’s hoofdzakelijk van planeten uit ons eigen zonnestelsel. Doorgaans niet van de Plejaden, Sirius of ergens anders buiten ons zonnestelsel, maar voornamelijk van Mars en Venus. Jupiter en Mercurius zijn slechts zijdelings bij het UFO gebeuren betrokken. Bijna alle UFO’s worden op Mars gemaakt, ook die ten behoeve van de andere planeten. Alle UFO’s hebben luistersondes die kunnen worden gestuurd vanuit het moederschip zelf. Een gewoon verkenningsschip heeft doorgaans een diameter van 10 meter. Maar al naar gelang hun functie komen zij ook groter en in verschillende vormen en maten voor. Moederschepen kunnen in afmeting variëren van enkele honderden tot enkele duizenden meters in doorsnee. Verkenningsschepen worden omlaag gestuurd en staan energetisch in contact met het moederschip elders in de Ruimte. Zij hebben instrumenten aan boord, die alles wat de bemanning ziet, hoort of meemaakt automatisch doorzendt naar het moederschip. Zij beschikken over technologie om de kwaliteit van de lucht te kunnen meten en zo nodig gedachten en ideeën van mensen op afstand te kunnen registreren. De verkenningsschepen kunnen indien nodig buiten een gebouw zweven en op afstand toch de gesprekken volgen die in het gebouw worden gevoerd. Alle UFO’s hebben een bepaald ‘krachtveld’ om zich heen, dat hen voor invloeden van buitenaf in welke vorm of hoedanigheid dan ook, volledig beschermd. Door hun eigen energiefrequentie te verlagen of te verhogen, kunnen zij plotseling verschijnen en van het een op het andere moment ook weer verdwijnen. Wanneer UFO' s gedurende een bepaalde tijd observaties, metingen of dergelijke in onze atmosfeer willen verrichten, kunnen zij zich op een bepaalde manier 'verhullen', enerzijds om mensen geen schrik aan te jagen en anderzijds om rustig hun gang te kunnen gaan. Omdat zij een andere bestaanswerkelijkheid met een bijbehorende 'trlllingsfrequentie' vertegenwoordigen, kunnen zij in onze driedimensionale werkelijkheid in principe de vorm aannemen, die zij op dat moment wenselijk achten. Ook 'moederschepen' maken soms gebruik van deze 'verhulling'. Een veel gebruikte 'verhulling' is in de vorm van een wolk, waar vaak de grote en de vorm van de UFO wel uit te herkennen valt. In bepaalde gevallen kunnen 'verkenningsschepen' zich manifesteren als een 'ster' of een 'bolvormig' licht.

Het werk van de Ruimtebroeders in onze dampkring
Een van de belangrijkste activiteiten van de Ruimtebroeders is het neutraliseren van de vervuiling waarmee we onze planeet ‘geweld’ aan doen, voornamelijk veroorzaakt door de radioactieve straling van de kerncentrales overal ter wereld. Vooral bij kernproeven komt veel radioactieve straling vrij. De Ruimtebroeders ruimen binnen de mogelijkheden die zij hebben zoveel mogelijk straling op. Zij gaan tevens naar de bodem van de oceanen om afvalstoffen onschadelijk te maken, die men daar gedumpt heeft, die anders het zeeleven zouden vernietigen en de planeet zouden vergiftigen. De planeet is al zodanig vervuild dat het gevaar op kan leveren. Kortom onze Ruimtebroeders vormen zonder dat men dat beseft,  een van de belangrijkste middelen bij de instandhouding van ons ecosysteem, wat maakt dat wij inmiddels hun zeer verschuldigd zijn. Als de mensen daadwerkelijk het bestaan van de Ruimtebroeders zouden erkennen en ook zouden begrijpen dat zij afgezanten zijn van beschavingen die ons ver vooruit zijn, dan zou men niet langer de omstandigheden van het leven op onze planeet passief en zwijgend aanvaarden. Zij zouden dan eisen dat hun leiders deze hoogstaande wezens uit zouden nodigen te landen en te vragen om ons op dezelfde wijze te leren leven en succesvol te kunnen zijn.

Bevreesd  hoeft men voor Ruimtebroeders niet te zijn, zij zijn volkomen onschadelijk en zeer vredelievend. Tijdens incidentele contacten die af en toe tussen de Ruimtebroeders en de mens blijken plaats te vinden, komt  naar voren dat zei per definitie niet in staat zijn letsel aan anderen toe te brengen. Zelfs de apparatuur die hun ter beschikking staan zijn zodanig ingesteld, dat zij onmogelijk anderen letsel kunnen berokkenen. Hun missie is door de tijden heen dan ook uitsluitend vredelievend en met de beste bedoelingen ons ‘achter de schermen’ een betere wereld voor onszelf te laten creëren en de planeet te doen behouden voor de toekomst. Maar we zullen nooit de omvang en het doel van hun missie begrijpen, noch met de Ruimtebroeders kunnen samenwerken, als we ons blijven gedragen alsof wij de enige bewoners van ons zonnestelsel zijn. Of nog erger, als we onze reactie op buitenaardse bezoekers laten bepalen door bepaalde taboes, angst en complottheorieën.

De verschijningen van de UFO’s zijn als volgt samen te vatten.

De mens is in zijn ontwikkeling op een punt gekomen, waarin men een beslissende keus moet maken tussen ‘goed en fout’. De Ruimtebroeders zijn bezorgd over de keuze die wij zullen maken, enerzijds omdat het ook voor hen gevolgen zal hebben, anderzijds omdat zij ‘broeders’ van ons zijn en zij werkelijk met ons welzijn zijn begaan. De Ruimtebroeders zijn gebonden aan een ‘Kosmische’ wet, die bepaalt dat wij op onze planeet onze eigen ontwikkeling door moeten maken en dat zij daarin niet daadwerkelijk in mogen grijpen. Zelfs als zij dat graag zouden willen en ook gemakkelijk zouden kunnen doen, mogen zij ons niet bereidwillig zijn. Wij moeten dus zelf onze keuze bepalen met onze eigen vrije wil. Huidige omstandigheden (grote calamiteiten, ernstige vervuilingen e.d.) wijzen op een reeks gebeurtenissen, die misschien de hulp van de Ruimtebroeders vereist en zij zijn ook bereid om deze hulp ongevraagd te verstrekken, maar wel  binnen de grenzen die voor hun toelaatbaar zijn. Zij hebben ons in de loop van de tijd zonder we dat beseffen al veel geholpen, op een dusdanige wijze dat het niet botst met onze keuzevrijheid. Na verloop van tijd, wanneer zekere gebeurtenissen hebben plaatsgevonden en wij onze oriëntatie zo hebben aangepast, dat we deze ‘broeders’ van elders kunnen accepteren, zullen zij ons vrijelijk ontmoeten op een gemeenschappelijke basis van begrip en vertrouwen. We zullen dan pas de gelegenheid hebben om van hen te leren en het ‘Gouden Tijdperk’ tot stand te brengen, waarnaar alle mensen van overal diep in hun hart verlangen.



Inspiratie: UFO's bestaan gewoon, Coen Vermeeren; Literatuur Benjamin Creme; Het internet; Persoonlijke doorgeving.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten