maandag 26 mei 2014

Een glorieuze toekomst.

De toekomst in eigen hand.


 
 
Op het punt van ontwaken.

Momenteel is het voor jullie allemaal een buitengewoon moeilijke en stressvolle tijd. Vooral als men met veel compassie en betrokkenheid oog heeft voor al de ontberingen en het leed dat velen wereldwijd moeten ondergaan. Maar de ‘energie van Liefde’ stroomt krachtig en intens door jullie ‘illusoire’ wereld van het menselijke bestaan. Een bestaan dat zich voor jullie vijf zintuigen heel anders openbaart dan dat het in werkelijkheid is. De ‘energie van Liefde’ is zeer effectief en pakt al jullie onaangeroerde kwesties op, dat onaangeroerd als zand op de ‘bodem van de vijver’ van jullie onderbewustzijn heeft gelegen. Dat uitgestrekte verborgen gebied van jullie ‘denkgeest’, waar al dat wat men niet kon verdragen of onder ogen wilde zien, gedurende eonen van jullie bestaan verborgen is geweest. Al die ‘droesem’ moet opgeruimd en losgelaten worden, zodat het ‘Licht’ dat een ieder van jullie daadwerkelijk met zich draagt, helder tevoorschijn kan komen zoals de Schepper dat oorspronkelijk bedoeld heeft. Terwijl de energie van ‘Liefde’ dat doet zal men in toenemende mate bewust worden van het goddelijke Licht. Het Licht, dat telkens voortschrijdt vanuit de al door het Licht ‘ontwaakt’ geworden medemens. Jullie zijn allemaal, niemand uitgezonderd, ‘briljante en goddelijke’ wezens. Wezens die het Licht zo goed voor zichzelf verborgen heeft gehouden, dat jullie bijna vergeten zijn dat jullie ‘Ware’ natuur een eeuwige en goddelijke natuur is, die nooit afgedankt of verloren kan gaan. Het kan alleen tijdelijk voor het ‘zicht’ verborgen blijven, terwijl men krampachtig de illusie van ‘afscheiding’ (afgescheiden te zijn van God) in stand probeert te houden. Waar religies mede debet aan zijn, door God of het Goddelijk Principe volledig buiten zichzelf te projecteren. Jullie staan echter op het punt te ‘ontwaken’. Jullie ontwaken is aanstaande en jullie weten dit allemaal op een diep ‘innerlijk’ niveau. Dus als men de moeite neemt zich (meditatief) terug te trekken in de stille ‘innerlijke’ ruimte binnen in zichzelf, de ruimte waartoe een ieder bij zichzelf toegang heeft, sta dan toe dit innerlijke ‘weten’ aan de oppervlakte van het bewustzijn te laten komen. Wees echter niet ongeduldig als de innerlijke kennis niet snel naar boven komt, want door ongeduld sta je jezelf niet toe contact met je ‘Hogere Zelf’ te krijgen, of antwoorden van je persoonlijke ‘gids’ te kunnen ontvangen. Antwoorden van de Geestelijke Wereld komen veelal zachtjes in gedachten door. Zacht en onopdringerig, zodat men zorgvuldig en geduldig dient te ‘luisteren’ naar wat er in gedachten naar boven komt. Wat echter in ons drukke bestaan niet altijd eenvoudig is en enige discipline vergt. Doch inspanning loont indien men er ruimschoots de tijd voor neemt.

Bezig zichzelf te verheffen.

Zoals er in de loop van de tijd al vaker tegen jullie gezegd is, bezit een ieder van jullie een belangrijk deel van de ‘blauwdruk’ van de ‘Nieuwe Wereld’ die aanstaande is. Een ‘blauwdruk’ die als codering in jullie ‘genen’ is vastgelegd. Een ‘Nieuwe Wereld’ die als het komende tijdperk van Aquarius bekend staat. De nieuwe wereld waar jullie echter al druk mee bezig zijn om dit ‘manifest‘ te laten worden. En als zodanig was en ook is, het opruimen van alle ‘droesem’ uit het verleden een proces waar jullie wel doorheen moeten gaan, zodat jullie op een zodanige manier aan de nieuwe ‘energie frequenties’ aangepast kunnen worden, dat jullie daardoor in staat kunnen zijn om te doen waarvoor jullie werkelijk op Aarde zijn gekomen. Want jullie kwamen hier om de mensheid als geheel te verheffen van het oude naar het nieuwe tijdperk. En omvat jullie rol zoveel meer dan wat jullie eerder bereikt hebben. Wat al ver boven alle verwachtingen was en gaan jullie als mensheid als geheel in een sneltreinvaart vooruit. Want jullie reizen richting de ‘Sterren’, zo je wilt, wat werkelijk een reis van ontdekking is voor iedereen. Want jullie maken deze reis terwijl jullie nog steeds binnenin een menselijk lichaam gehuisvest zijn, een lichaam dat ogenschijnlijk slecht toegerust lijkt te zijn om een dergelijk ‘bravourestuk’ te voltooien. Doch wat jullie al gedaan hebben is niets minder dan miraculeus en wat jullie nu voornemens zijn te doen, zal beschouwd worden als veel en veel meer. Want jullie hebben nu zo onderhand de ‘deuren’ geopend die jullie terug zullen brengen naar wat jullie werkelijk zijn. En niet alleen dat, deze deuren zullen ook de gehele mensheid naar een plaats brengen, waar zij nog nooit eerder geweest is. Want deze deuren leiden naar de zalen van het ‘weten’, de zalen van wijsheid van zo een soort, dat de volledige geschiedenis van de mensheid herschreven zal worden. Terwijl jullie nog bezig zijn de oude ‘droesem’ weg te spoelen, wat als een muur tussen jullie en deze glinsterende zalen van wijsheid instaat, stellen jullie ook de gehele mensheid in staat om daadwerkelijk weer met deze ‘Bron’ verbonden te kunnen worden. Daardoor zullen jullie iets in jullie in beroering voelen komen, iets als een bepaalde ‘trilling’. Want wat een ieder zal beginnen te voelen, is de activering van jullie aandeel in dit grootse plan. Jullie gedeelte van deze blauwdruk met het voornemen al jullie broeders uit de afgrond vandaan te halen, waar zij in de loop der tijden zichzelf en deze mooie planeet naartoe hebben gebracht.

Het Licht zien.

Want jullie zijn hier gekomen om meer te doen dan alleen jullie Licht te verspreiden. Jullie zijn hier ook om te helpen de verwondingen te genezen die toegebracht werden, niet alleen aan jullie zelf, maar ook aan ieder ander en om te helpen de prachtige planeet te genezen van de diepe kwetsuren die de planeet inmiddels is aangedaan. Wij weten dat dit voor velen een zware taak zal zijn, maar men kan de problemen die gecreëerd zijn ook niet oplossen door het op dezelfde manier te benaderen. Want hiervoor heb je gereedschappen en methoden nodig waar niemand voorheen zelfs maar over nagedacht heeft. Maar wat er op het punt staat te gebeuren zijn een reeks van ontdekkingen, waarvan er in de geschiedenis ook maar iets in de buurt kan komen ter vergelijking. Er zal een vooruitgang worden gemaakt op een zodanige wijze dat zelfs de meest geavanceerde manieren van het hedendaagse denken ouderwets en verouderd blijken te zijn. Want jullie zullen oplossingen beginnen te vinden op een compleet nieuwe manier, door als het ware bepaalde ‘punten met elkaar te verbinden’ en door toegang te krijgen tot archieven, die voor de mensheid gedurende zeer lange tijd gesloten waren. En wat jullie zullen gaan ontdekken zal menigeen versteld doen staan, want het zal letterlijk een geheel nieuwe wereld van creativiteit laten zien. Een wereld van creativiteit die jullie in staat zal stellen om oplossingen te vinden voor zelfs de meest ingewikkelde problemen. Men dient zich namelijk te realiseren dat de meeste problemen volledig veroorzaakt werden door verkeerd geadviseerde keuzes. Die door de hele geschiedenis van de mensheid heen steeds weer opnieuw werden gemaakt. Maar zodra het jullie toegestaan wordt om toegang te krijgen tot deze ‘buiten wereldse’ bron van informatie en jullie de weg naar het Licht blijven vervolgen, dan zullen jullie snel de manieren voor het oplossen van de oude problemen op jullie pad gaan vinden. Want de problemen die jullie rondom jullie ervaren, zijn problemen die volledig associëren met de oude energie. De oude energie die ertoe diende om de ‘lichten’ binnenin jullie allemaal te kunnen dimmen. Doch wanneer jullie het klaarspelen om in zijn geheel op te klimmen naar een hogere frequentie van energie, wat inmiddels al een poos gaande is, dan zullen jullie dingen zien die geen mens ooit eerder gezien heeft. Want wat jullie binnenin jullie dragen, kan vergeleken worden met een kaart, een kaart van nog niet in ‘kaart gebrachte wateren’. En deze kaart zal de weg laten zien, die jullie verondersteld wordt te zullen nemen, om al datgene wat in de loop van de tijd verkeerd gegaan is weer recht te kunnen trekken. Waardoor er uiteindelijk een glorieuze toekomst in het verschiet kan worden gesteld.

Voorwaarts gestuwd worden.

Want de mensheid moet op alle niveaus zich opnieuw leren her te verbinden. Zij moet zich herverbinden met alle aspecten die zij vertegenwoordigd, dwars over wat voor oude grenzen en verdelingen dan ook heen. En moet opnieuw leren zich te verbinden met de Gehele Schepping op de wijze zoals het bedoeld is. Welke collectieve inspanning de ‘Nieuwe Wereld’ volledig naar haar nieuwe bestaan zal voeren, wat qua tijd in een opmerkelijke korte tijdspanne gerealiseerd zou kunnen worden. Want de mensheid heeft inmiddels de weg omhoog betreden, waardoor de mensheid voorwaarts gestuwd zal worden op een immer verhogende snelheid. En wel op een manier, waardoor men aangemoedigd zal worden antwoorden te zoeken op vragen, waarvan men niet eens wist dat men die had. Want er is nu geen achterom kijken meer mogelijk, maar alleen nog maar een weg omhoog en met ‘volle kracht’ vooruit. En wij zijn er zeker van dat jullie allemaal de ‘aanwijzingen’ zullen vinden, die jullie zal helpen de koers uit te zetten voor de toekomst die jullie wacht.      

 

Inspiratie: ‘Denk met je hart’, Cobie de Haan. ‘Saul’ via John Smallman. Het internet.              

                   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten